HTML

OKNT - Felmérés

Felmérés a természettudományos oktatás helyzetéről

Friss topikok

  • Alízium: Ez igen érdekes.! Azt hiszem ha lesz egy kis időm visszatérek és átböngészem a letölthető dokument... (2009.11.09. 13:47) Eredmények
  • fruzsi: Jónapot! Vannak, akik szerint tananyagnövelésre, mások szerint tananyagcsökkentésre lenne szükség... (2008.10.27. 14:46) Köszönjük!

Linkblog

Eredmények

2008.08.11. 09:48 oknt


Kedves  Kollégák!

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium döntés-előkészítő, véleményező és javaslattevő szakértői testületeként működő Országos Köznevelési Tanács (OKNT) a természettudományos nevelés helyzetéért aggódó, közoktatásban és felsőoktatásban tanító tanárok, kutatók kifejezett kérésére létrehozott egy, a természettudományos közoktatás helyzetét vizsgáló ad hoc bizottságot. E bizottság munkájának keretében egy kérdőívet is összeállítottunk, s kértük Önöket, hogy minél többen töltsék ki azt , mert megállapításainkat konkrét adatokkal kívántuk alátámasztani.

Köszönjük minden, a kérdőívet kitöltő tanár kollégának, hogy segítette munkánkat!

Több, mint ezer kérdőív érkezett hozzánk. Ezek feldolgozása és a helyzetelemzés végleges változatának elkészítése sok időt vesz igénybe, de főbb eredményeinket már be tudjuk mutatni.

A minél teljesebb körű tájékoztatás céljából feltettük a felmérés összes adatát, az Önök válaszaiból készült kiértékelő táblázatot és annak használati utasítását, valamint az Önök szöveges válaszait, és a válaszok alapján készült tantárgyankénti és összesített elemzéseket.

 

Letölthető dokumentumok

A felmérésben közreműködő kollegák

Elemző kiértékelések

 
- általános rész

Az adatok grafikus feldolgozása tárgyanként

 
- összesített
- fizika
- kémia
- biológia
A kiértékeléshez használt Excel-táblázat
Az Excel-táblázat használata
A kollegák szöveges válaszai

 

A dokumentumok az ikonokra kattintva érhetők el!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://oknt.blog.hu/api/trackback/id/tr78610315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alízium · http://minerva-szki.hu/szakkepzesek/ujsagiro-1.php 2009.11.09. 13:47:08

Ez igen érdekes.!
Azt hiszem ha lesz egy kis időm visszatérek és átböngészem a letölthető dokumentumokat.
süti beállítások módosítása